Skip Navigation Links

Oğuzhan Matur, Berlin Türkiyemspor Kulübüne 100 top hediye etti

Oğuzhan Matur, altyapısında oynadığı Berlin Türkiyemspor Kulübüne milli maç arasında ziyarette bulunarak 100 futbol topu hediye etti.

Oğuzhan Matur, Berlin Türkiyemspor Kulübüne 100 top hediye etti

Spor   A+a-

 Atakaş Hatayspor'un savunma oyuncusu Oğuzhan Matur, altyapısında oynadığı Berlin Türkiyemspor Kulübüne milli maç arasında ziyarette bulunarak 100 futbol topu hediye etti.
 
Oğuzhan, kulüpte yetiştiği ve büyüdüğü sahada genç futbolculara örnek olmak istediğini belirterek, Berlin Türkiyemspor'un iyi bir şekilde ilerlediğini ve genç yeteneklerin iyi yetiştirildiğini ifade etti. Ayrıca, Hatayspor'da güzel bir sezon geçirdiklerini ve Hatay'a umut olmak için mücadele ettiklerini söyledi.
 
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un savunma oyuncusu Oğuzhan Matur, altyapısında oynadığı Berlin Türkiyemspor Kulübüne 100 top hediye etti.Milli maç arasında Berlin'e gelen Oğuzhan, futbol oynamaya başladığı Kreuzberg semtinde bulunan Berlin Türkiyemspor Kulübünün yöneticileri ve eski takım arkadaşlarıyla bir araya geldi.
 
Yöneticiler ve futbolcularla bir süre sohbet eden 24 yaşındaki futbolcu, kulübe 100 futbol topu verdi.Oğuzhan Matur, burada yaptığı açıklamada, Berlin Türkiyemspor'da küçük yaşta top oynamaya başladığını belirterek, "Bu sahada büyüdüm, burada yetiştim. Türkiyemspor'a olan borcumu ödemiş oldum." dedi.Genç futbolculara da örnek olmak istediğini vurgulayan Oğuzhan, "Burada Kreuzberg'de, Türkiyemspor'da fubol oynadıktan sonra yolun sonu başka yerler olabilir. Hayal edemediğimiz yerlere gelme imkanımız gerçekten var. Bunun için çalışmak, azimli olmak lazım." ifadelerini kullandı.Berlin Türkiyemspor'un iyi yolda ilerlediğini belirten Oğuzhan, "Genç yeteneklerimiz var. Hocaları onları çok iyi yetiştiriyor." değerlendirmesinde bulundu.Oğuzhan, Hatayspor'da güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Daha yenilgimiz yok. Çok güzel çalışıyoruz. Ekip olarak çok profesyoneliz. Bu yüzden takım olmuşuz. Her zaman söylediğimiz gibi Hatay'a bir umut olmak için yola çıktık. Hatay'a yardım etmek için, oradaki depremzedelere umut olmak için yapıyoruz bunu. Hatay gerçekten zor durumdan geçti ve ayağa kalkması imkansız gibi bir şeydi. Ama biz ekip olarak Hatay'ın başarısı için savaşıyoruz." şeklinde konuştu.Berlin Türkiyemspor Kulübü yöneticilerinden Ahmet Tunga da Oğuzhan Matur'a teşekkür ederek kariyerinde başarılar diledi.
 
Kaynak: AA
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet