Skip Navigation Links

Hatay’lı Genç Muhabir Mezun Olduğu Okulda Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Sinop üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu mezun öğrencisi Gazeteci Ali Kemal Zerenli, kariyer günleri kapsamında okulun konferans salonunda söyleşi

Hatay’lı Genç Muhabir Mezun Olduğu Okulda Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Gündem   A+a-

 
Sinop üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu mezun öğrencisi Gazeteci Ali Kemal Zerenli, kariyer günleri kapsamında okulun konferans salonunda söyleşi gerçekleştirdi.
 
Kariyer günü kapsamında konuşan Mega Haber gazetesi ve Anadolu Ajansı Hatay serbest muhabiri olarak çalışan Ali Kemal Zerenli, mesleğe geçiş sürecini, edindiği deneyimleri ve çalışma hayatı hakkında bilgiler aktardı.
 
Gerze Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen söyleşi programına Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, Gerze’ nin Sesi Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.
 
Gerze Meslek Yüksekokulu İşitsel Teknikler Ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo Ve Televizyon Programcılığı Programı Öğr. Gör. Tuna Kuzucan, geçen sene hayatını kaybeden Sinop’lu gazeteci Fatih Uysal’ı andı.
 
Eğitim aldığı okulda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ali Kemal Zerenli, “Zamanında ben de orada oturuyordum hatta çekimi de ben yapıyordum. Bu yüzden çok da gururluyum” dedi.
 
Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde hayatını kaybeden AA muhabiri Burak Milli’yi de anan Ali Kemal Zerenli, “Her taraf yıkılmış, yakınlarımız enkaz altında kalmış, telefonlar çekmiyor, öyle bir durumdaydım. Görevim haber yapmak ve bunu 2 dakika sonra icra etmeye başladım. Çekimler yaptım şebeke yoktu. Şebeke çeken bir yer aradım. İletişim kurdum, yardım çağırdım, memleketim için elimden ne geldiyse yaptım. Allah bir daha yaşatmasın diyorum” diye konuştu.
 
Gerze’ nin Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin’ de yerel basın, basın sektörü ile ilgili deneyimlerini ve günümüzdeki durumu ve geleceğiyle ilgili bilgileri aktardı.
 
Gerze Meslek Yüksekokulu İşitsel Teknikler Ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo Ve Televizyon Programcılığı Programı Öğr. Gör. Tuna Kuzucan ve Gerze’nin Sesi gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin, Ali Kemal Zerenli'ye söyleşi sonunda hediye takdiminde bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet