Skip Navigation Links

Mersin ve Hatay'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Mersin ve Hatay'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Gündem   A+a-

 Mersin ve Hatay'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Suriye'den deniz yoluyla Avrupa ülkelerine gitmek isteyen düzensiz göçmenleri organize eden 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 5 düzensiz göçmen de can yelekleriyle birlikte yakalandı.
 
Şüphelilerin, Suriye'deki organizatörlerle irtibatlı şekilde kaçak göçmenleri farklı rotalar üzerinden Avrupa'ya gönderdikleri belirlendi.MERSİN ve Hatay'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, 6 şüpheli, gözaltına alındı.
 
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile istihbarat birimlerinin çalışmalarında, Suriye'den deniz yoluyla Hatay'a, oradan da kara yoluyla Mersin'e geldiği tespit edilen ve yasa dışı olarak Avrupa ülkelerine gitme arayışındaki düzensiz göçmenlerin bulunduğu belirlendi. Mersin ve Hatay'da tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda 5 düzensiz göçmen de can yelekleriyle birlikte yakalandı. Şüphelilerin, Suriye'deki organizatörlerle irtibatlı şekilde temin edilen kaçak göçmenlerin, deniz yoluyla farklı rotalar üzerinden Avrupa ülkelerine gidişlerini organize ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
 
Kaynak: DHA
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet