Skip Navigation Links

HATAY'DA AMATÖR KULÜPLER DERT KÜPÜ

Hatay Amatör liglerde mücadele edecek olan takımlar Hatay Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) binasında bir araya gelerek sorunlarını gündeme getirdi.

HATAY'DA AMATÖR KULÜPLER DERT KÜPÜ

Spor   A+a-

 2023-2024 Sezonunda Hatay Amatör liglerde mücadele edecek olan takımlar Hatay Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) binasında bir araya gelerek sorunlarını gündeme getirdi. Toplantıya Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Hatay Futbol İl Temsilcisi Müfit Tatlı, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor uzmanı Muhammed Burak Yıldız, ASKF üyesi Hayrettin Fırıncıoğulları, kulüplerin başkanları, teknik heyet ve yöneticileri katıldı.
 
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Muhammed Burak Yıldız, 2023-2024 sezonu öncesi kulüplerde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, 2023-2024 sezonunda hazırlanan kitapçıkları zimmetli olarak kulüpler dağıttı.
Hatay genelinde liglerde mücadele edecek olan kulüp yetkilileri, 6 Şubat depreminin meydana getirdiği tahrifatla birlikte maddi açıdan zor durumda olan ve saha sorununun haf safhada olmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İlçe Belediye başkanlarından yardımcı olmaları istendi.
 
askf 00.JPG" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet