Skip Navigation Links

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

İskenderun Belediye Meclisi BUGÜN Saat 14.00’da İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda toplanacaktır.

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.10.2023 Pazartesi günü (BUGÜN)Saat 14.00’da İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda toplanacaktır.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.
 
GÜNDEM :
 
1) 02.06.2022 tarih ve 68 sayılı meclis kararı ile Ziraat Bahçesi Millet Parkı Projesi yapım işi için alınan İller Bankası A.Ş.’den borçlanma yetkisi veren meclis kararının görülen lüzum üzerine İller Bankası A.Ş. ve İller Bankası A.Ş. kanalı ile Kamu ve Özel Bankalardan nakdi veya gayri nakdi kredi kullanılması şekliyle tadil edilmesi, formatta tadil edildiği şekliyle gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
2) Yıl sonuna kadar ihtiyaca yetmeyeceği tahmin edilen ödenek kalemlerine, 2023 Mali Yılı Bütçesine eklenmek üzere ek ödenek verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
 
3) Belediyemizin 2024 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.
 
4) Belediyemizin 2024 Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
 
5) Yıl sonuna kadar ihtiyaca yetmeyeceği tahmin edilen ödenek kalemlerine, 2023 Mali Yılı Bütçesine eklenmek üzere ek ödenek verilmesi, Vergi, Resim, Harçlar ile Ücretler Tarifesi günümüz şartları değerlendirilerek yürütülen hizmetlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi için yeniden belirlenmiş olup, belirlenen tarifenin mali yılın sonuna kadar uygulanması, meclisce yeni bir karar alınmaması halinde de 2024 yılında da tarifenin aynen uygulanmasına yönelik karar alınması ve karar tarihi itibari ile yürürlüğe girmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
 
6) 03.02.2023 tarih ve 31 sayılı İller Bankası, Kamu ve Özel Bankalardan 150.000.000,00 TL (yüz elli milyon) borçlanma yetkisi veren meclis kararının görülen lüzum üzerine iptal edilmesi, iptal edildiğine dair gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
7) 03.02.2023 tarihli birleşiminde alınan 32 sayılı İller Bankası, Kamu ve Özel Bankalardan 60.000.000,00 TL (altmış milyon) borçlanma yetkisi veren meclis kararının görülen lüzum üzerine iptal edilmesi, iptal edildiğine dair gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
8) 03.02.2023 tarihli birleşiminde alınan 33 sayılı İller Bankası, Kamu ve Özel Bankalardan 70.000.000,00 TL (yetmiş milyon) borçlanma yetkisi veren meclis kararının görülen lüzum üzerine
 
iptal edilmesi, iptal edildiğine dair gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
9) 03.02.2023 tarih ve 34 sayılı İller Bankası, Kamu ve Özel Bankalardan 50.000.000,00 TL (elli milyon) borçlanma yetkisi veren meclis kararının görülen lüzum üzerine iptal edilmesi, iptal edildiğine dair gerekli meclis kararının alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
10) Bankalarda bulunan hesaplarımızın, haczedilemeyecek kamu hesapları olduğu, bankalarda bulunan vergi resim harç hesaplarımızda bulunan bakiyelerden yasaların müsaade ettiği şekilde vadeli hesap açılması durumunda da haczedilemeyeceği hususunda bankalara bilgi verilmesi için Meclisce karar alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
 
11) Zabıta personellerine 2024 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi.
 
12) 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre KASIM/2023 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet