Skip Navigation Links

Yıkım tartışması kanlı bitti! Şantiye şefi öldürüldü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, ağır hasarlı bir binanın yıkımı sırasında çevreye saçılan molozlar, sağlam apartmanın duvarına zarar verdi.

Yıkım tartışması kanlı bitti! Şantiye şefi öldürüldü

Dörtyol   A+a-

 Tartışmanın büyümesi üzerine şirket sahipleri çalışmalara ara verdi. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan bir kişi, şirketin şantiyesine giderek tartıştığı şantiye şefini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
 
6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında çevreye saçılan molozlar sağlam apartmanın duvarına zarar verdi. Yıkım ekipleri ile bina sahipleri arasında çıkan tartışma sonrası çalışmalara ara verilirken, T.Ş. daha sonra şirkete giderek şantiye şefi Mustafa Açıcı'yı (42) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan T.Ş., yakalanarak gözaltına alındı.
 
YANINDAKİ BİNAYA ZARAR VERDİ
 
İlçeye bağlı Sanayi Mahallesi'nde iddiaya göre, 6 Şubat merkezli depremde ağır hasar alan bina yıkılmak istenirken, molozlar çevreye saçılarak yan apartmanın duvarına zarar verdi. Olaydan sonra bina sakinleri ile şirket çalışanları arasında tartışma çıktı.
 
POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ
 
Tartışmanın büyümesi üzerine şirket sahipleri yıkıma ara vererek bölgeden ayrıldı. Tartışma sonrası sinirlerine hakim olamayan T.Ş., şirketin şantiyesine giderek tartıştığı şantiye şefi Mustafa Açıcı'ya pompalı tüfekle ateş açıp kaçtı.
 
GÖZALTINDA
 
Sırtından ve göğsünden vurulan Açıcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren T.Ş.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.
 
Kaynak: DHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet