Skip Navigation Links

Hatay'da Otomobil Devrildi ve Alev Aldı: 1 Ölü, 5 Yaralı

80 ADU 787 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu narenciye bahçesine devrildi ve daha sonra alev aldı.

Hatay'da Otomobil Devrildi ve Alev Aldı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Gündem   A+a-

 Hatay'ın Erzin ilçesinde, E.G kontrolündeki 80 ADU 787 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu narenciye bahçesine devrildi ve daha sonra alev aldı.
 
Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, araçtaki yangını söndürdü. Araç sürücüsü ve 4 kişi kendi imkanlarıyla otomobili terk ederken, içeride kalan Zehra Güder hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi ise Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Hatay'da devrildikten sonra alev alan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
 
E.G kontrolündeki 80 ADU 787 plakalı otomobil, Erzin- Dörtyol kara yolu Yeniyurt mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki narenciye bahçesine devrildi. Araç daha sonra alev aldı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.Araç sürücüsü ve 4 kişi kendi imkanlarıyla otomobili terk ederken Zehra Güder (34) içeride kaldı.Ekiplerin araçtaki yangını söndürmesinin ardından Güder'in yaşamını yitirdiği belirlendi.Yaralı 5 kişi Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Cenaze otopsi için hastane morguna götürüldü.
 
Kaynak: AA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet