Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji İSO 500'de Gurur Tablosunda Yine Zirvede

Baştuğ Metalurji, tüm başarı listelerinde zirvede yer alarak gurur abidesi olmaya devam ediyor.

Baştuğ Metalurji İSO 500'de Gurur Tablosunda Yine Zirvede Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Baştuğ Metalurji İSO 500'de Gurur Tablosunda Yine Zirvede
 
Türkiye'nin gururu sanayi kuruluşlarından Osmaniye OSB'de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji, tüm başarı listelerinde zirvede yer alarak gurur abidesi olmaya devam ediyor.
 
Onlarca ülkeden oluşan dev pazar portföyü, Türkiye başta olmak üzere bir çok deprem ülkesinin ihtiyacı olan deprem çeliği üretimiyle İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 50'nci sıradaki yerini alan Baştuğ Metalurji, üretim, ihracat, özsermaye birikimi ve yeni yatırımlarıyla ülke ekonomisinin zor zamanlarında can suyu olmaya devam ediyor.
 
 
Türkiye'nin köklü sanayi kuruluşlarından Baştuğ Metalurji, "Geçmişimizden aldığımız güç ile Türkiye'nin yeni yüzyılında üretmeye devam ediyoruz." sloganıyla emin adımlarla ilerliyor.
 
 
Türkiye'nin Yeni Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Yerli ve Milli üretim, onlarca ülkeye ihracat ve yeni yatırımlarla ülke ekonomisine büyük katkılar sunan Baştuğ Metalurji, Global Çelik Üreticileri arasında da saygınlığını koruyor.
 
Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, gerek covid salgını ve sonrasında yaşanan onbuinlirce vatandaşımızı kaybettiığimiz insanlık tarihinin en büyük deprem felaketinin neden olduğu global sıkıntılara rağmen üretmeye, Türkiye'nin Yeni Yüzyılı Hedeflerine büyük katkılar sunmaya devam edeceklerini belirterek, "Devletimiz ve milletimizle bağımız o kadar güçlü ve sağlam temellere dayanıyorken, tüm zorluklara rahğmen Devletimize bağlılık ve milletimize hizmetten taviz vermeden Bir Türk Markası Baştuğ'nun tüm ürünlerini uluslararası pazarlara ulaştırmaya devam edeceğiz. Başarımızda pay sahibi tüm çalışanlarımızın emeklerine sağlık, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
Baştuğ Metalurji İSO 500'de Gurur Tablosunda Yine Zirvede  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet