Skip Navigation Links

İSO 500'de İskenderun'lu CRT Metal İmzası

CRT Metal'den İSO ilk 500'de Ayakta Alkışlatan Başarı

 İSO 500'de İskenderun'lu CRT Metal İmzası

Ekonomi   A+a-

 Hatay'ın öz evladı aslen Arsuz'lu Genç İşinsanı Atıf Ceritbinmez, İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi İsdemir ve Tosyalı'nın ardından CRT Metal olarak, üretimden satış kaynaklı 68 sıra yükselmekle kalmayıp ayrıca Net satışlar sıralamasında 141 basamak yükselerek 370. Sırada, Özkaynak sıralamasında 378 basamak yükselerek 405. Sırada, Aktif toplam büyüklüğü sıralamasında 369 basamak yükselerek 468. Sırada yerini aldı.
Hatay'ı Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında temsil eden 11 firma arasında bulunmanın gururunu yaşayan CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez,
"Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan CRT Metalle, devler liginde 68 basamak yükselerek, büyük gurur yaşattığımız için mutluyuz ve hedefimiz çok daha iyi noktalara ulaşmak" dedi
 
‘TARİFİ ANLATILMAZ BİR MUTLULUK YAŞADIK’
CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’in sektörde sergilediği performans ve başarıları göz dolduruyor.
Türkiye’nin en başarılı şirketlerinin yer aldığı İSO 500 listesinde yer almış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını aktaran CRT Metal yönetim kurulu başkanı Atıf Ceritbinmez, “İskenderun’umuzu ve Hatay’ımızı 68 basamak yükselerek, İSO 500’de temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.
İSO 500’de Hatay’ı temsilen sıralamaya giren 11 firma arasında yer almak bize yani CRT ailesine tarifi anlatılamaz bir haz yaşattı. Bu başarının verdiği keyif ile kendimize yakışır bir şekilde yatırımlarımızı yapmaya devam edip, hem üretimde hem istihdamda bir taraftan da uluslararası platformlarda İskenderunumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.
Bugün İSO 500’de sadece üretimden satışlardan kaynaklı 68 sıra yükselmekle kalmayıp, ayrıca net satışlar sıralamasında 141 basamak yükselerek 370. Sırada, özkaynak sıralamasında 378 basamak yükselerek 405. Sırada, aktif toplam büyüklüğü sıralamasında 369 basamak yükselerek 468. Sırada yerimizi aldık. Rabbim her daim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet