Skip Navigation Links

Başarılı Üniversite Öğrencilerine Cumhuriyet Altını

Birey Eğitim Kurumu, yöneticileri, veliler ve başarılı öğrencileriyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret etti.

Başarılı Üniversite Öğrencilerine Cumhuriyet Altını

Gündem   A+a-

 
Bu yıl da üniversiteye öğrencilerini dereceyle göndermenin haklı gururunu yaşayan Birey Eğitim Kurumu, yöneticileri, veliler ve başarılı öğrencileriyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret etti.
 
 
Türkiye’de 712’inci olan Tuğra Kınalı ile 825’incisi Buğra Can Çörtük ve aileleri Birey eğitim Kurumu Kurucusu Murat Soyak ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş makamında ağırladı.
 
İstedikleri üniversiteye başarılı puanla gidecek olan öğrencileri tebrik eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Ülkemizin kalkınmasına ciddi katkı sağlayacak olan sizlersiniz, her daim ülkenize bağlı devletinizin kalkınması için çaba harcayın” dedi.
 
Hatay’ın eğitimdeki marka değerini yükseltmek için yoğun çaba harcayan İskenderun Birey Eğitim kurumunun başarılı iki öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de birer Cumhuriyet altını hediye etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet