Skip Navigation Links

İbrahim Gül; Modifiye Araç Tutkunlarını Belen’de Buluşturdu…

“1. Belen Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali” çok sayıda modifiye tutkununun katılımıyla renkli görüntülerle tamamlandı.

İbrahim Gül;   Modifiye Araç Tutkunlarını Belen’de Buluşturdu…  Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;
 
Modifiye Araç Tutkunlarını Belen’de Buluşturdu…
 
Belen Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “1. Belen Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali” çok sayıda modifiye tutkununun katılımıyla renkli görüntülerle tamamlandı.
 
Araç Güzellik Yarışması, Ses Desibel Yarışması, Air Süspansiyon ve Basıklık yarışmalarında dereye giren yarışmacılara ödüllerini takdim edenler ise Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder oldu.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
 
Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün yaptığınız organizasyonla Belenimize renk kattınız.
 
6 Şubat tarihinde yaşadığımız o büyük felaketin ardından hepimizin moral bulması enerji toplaması ve geçmişte yaşadığımız normal hataya dönmemiz için yapmış olduğumuz çalışmalardan biri olan, 1. Belen Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali kapsamında yarışmalar yapıldı. Organizasyonda emeği geçen kardeşlerime ve siz kıymetli modifiye tutkunlarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapmak istediğiniz her etkinlikte, şahsım ve belediyemiz adına her türlü desteği vereceğime buradan söz veriyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ise yaptığı teşekkür konuşmasında katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, Belenimiz 6 Şubat depreminin yaralarını hızlıca sarmaya devam ediyor ve yapacağımız çok iş var. Belen Belediyemiz ve Başkanımız İbrahim Gül’e, böylesine büyük bir etkinliğe öncülük ettiği için çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Programın devamında ise katılımcıların ısrarına dayanamayarak araçla drift atan başkan Gül, çok sayıda katılımcı ve vatandaşla da hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İbrahim Gül;   Modifiye Araç Tutkunlarını Belen’de Buluşturdu…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet