Skip Navigation Links

Jandarma Narenciye Hırsızlarına Karşı Teyakkuzda

Hatay'da Narenciye Hırsızlığına Karşı Jandarma Devriye Faaliyetlerini Sürdürüyor

Jandarma Narenciye  Hırsızlarına Karşı Teyakkuzda

Yerel   A+a-

 Hatay'ın Erzin ilçesinde narenciye hasadının yaklaşması ile birlikte jandarma ekipleri, hırsızlık olaylarını önlemek için 7 gün 24 saat devriye faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
 
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'ın bereketli topraklarında yetiştirilen narenciye meyve çeşitlerinin hasadına sayılı günler kalması ile birlikte, hırsızlar da gözünü çiftçinin 1 yıl boyunca verdiği emeğe dikti. Jandarma ekipleri, narenciye hırsızlığına karşı bağ ve bahçelerde devriye faaliyetlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk bölgelerinde bulunan Başlamış, Gökdere, Yoncadüzü ve Haydarlar bölgesinde narenciye bahçelerinde devriye faaliyeti gerçekleştiriyor.
 
Hatay'ın Erzin ilçesinde narenciye hasadının yaklaşması ile birlikte jandarma ekipleri, hırsızlık olaylarını önlemek için 7 gün 24 saat devriye faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'ın bereketli topraklarında yetiştirilen narenciye meyve çeşitlerinin hasadına sayılı günler kalması ile birlikte, hırsızlar da gözünü çiftçinin 1 yıl boyunca verdiği emeğe dikti. Jandarma ekipleri, narenciye hırsızlığına karşı bağ ve bahçelerde devriye faaliyetlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk bölgelerinde bulunan Başlamış, Gökdere, Yoncadüzü ve Haydarlar bölgesinde narenciye bahçelerinde devriye faaliyeti gerçekleştiriyor.
 
Kaynak: İHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet