Skip Navigation Links

EVRENSEL’de Eğitime Yolculuk Başladı

Evrensel Eğitim Kurumları, Arsuz’da deprem sonrası yeni adreslerinde, çelik konstrüksiyonlu güvenli yapılarda, eğitime devam ediyor.

EVRENSEL’de Eğitime Yolculuk Başladı

Gündem   A+a-

 
Evrensel Eğitim Kurumları, Arsuz’da deprem sonrası yeni adreslerinde, çelik konstrüksiyonlu güvenli yapılarda, eğitime devam ediyor.
 
6 Şubat'taki depremlerin ardından Evrensel Eğitim Kurumları bölgenin en büyük eksiklerinden biri olan özel anaokulu ve kurs merkezini yeni adreslerinde Arsuz halkının hizmetine sundu.
 
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından Arsuz’da bulunan kurs merkezinin yıkılması ve özel anaokulunun hasar alması sonrasında Evrensel Eğitim kurumları kurucuları Sedat ile Müge Alkaya, 2 ay gibi kısa bir sürede okullarını yeni adreslerinde yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdiler.
 
Geçen sene depremden 3 ay önce açtıkları bölgenin ilk özel anaokulunun hasar alması ve kurs merkezinin yıkılması sonrasında hızlıca toparlanarak yeni adreslerinde hizmet verebilmenin mutluluk verici olduğunu söylediler.
 
Öğrencilerin güvenli bir ortamda ders görmeleri için yoğun çaba harcadıklarını belirten Alkaya çifti açıklamalarında; ‘’6 Şubat 2023’te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi çocuklar ve eğitim açısından da son derece ağır oldu. Öğrencilerin güvenli bir ortamda ders görmeleri için yoğun çaba harcadık. Bölgenin artan eğitim ihtiyacını karşılamak, deprem sonrası güvenli ortamlarda çocukların eğitim almasını sağlamak amacıyla yeni adresimizde çelik konstrüksiyonlu yapılarda hizmet verebilmek için gayretle, azimle çalışmalarımızı sürdürdük.
 
Temmuz ayında öğrencilerimize telafi dersleri verdik. Psikolojik anlamda katkılarda bulunduk.
 
Kurs Merkezimizde; Uzman eğitim kadrosu ile lise ve üniversite sınav hazırlık programları, rehberlik hizmeti, kütüphane, deneme sınavı kulübü, okul destek programları, öğrenci koçluğu gibi hizmetler verilmektedir.
 
Anaokulumuzda ise yoğunlaştırılmış İngilizce, piyano eğitimi, bilim atölyesi, jimnastik, dans, satranç eğitimi gibi okul öncesi eğitimleri verilmektedir. Ayrıca okulumuzda klinik psikolog bulunmaktadır.
 
Doğru Yerde Doğru Başlangıç İçin Sizleri Evrensel’e Bekliyoruz ‘’ diye konuştular.
 
Evrensel Eğitim Kurumları Kurucuları Müge ve Sedat Alkaya Arsuz’da okul öncesinden başlayıp üniversite hazırlığına kadar eğitimin her kademesinde faaliyetlerine yeni adresleri olan Kurs Merkezi için Gözcüler Mahallesi Cumhuriyet 3 Caddesi No.48, Anaokulu için ise Gözcüler Mahallesi 6. Sokak No:33-35'te devam edeceklerini de sözlerine eklediler.
 
Evrensel Eğitim Kurumları ile iletişim kurarak detaylı bilgi almak için 0 530 163 93 34 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet