Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN: “ESNAFIN BELİRSİZLİĞİNE SON VERİLMELİ”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve Hatay İl Teşkilatı Antakya’da Kunduracılar Çarşısı’nı ziyaret etti.

ÇALIŞKAN: “ESNAFIN BELİRSİZLİĞİNE SON VERİLMELİ”

Gündem   A+a-

Ziyarette esnafın deprem sorunların dinleyen Çalışkan, “Esnafın kendilerine yönelik verilen sözlerde belirsizlik yaşandığını ve belirsizliğin sona ermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
Esnafın sorunlarını dinleyen Çalışkan, kendilerine gelen en önemli soru ve talebin iş yerlerinin yıkılıp yıkılmayacağı konusundaki belirsizlik olduğunu söyledi. Çalışkan, “Esnafımız 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizi terk etmeden yeniden dükkanlarını açma gayretini sürdürüyor. Fakat hala bilinmeyen onlarca sorun var. Önümüzde bir kış ayı süreci var. Yağmur suları Ayakkabıcıların bulunduğu çarşıyı daha kötü yapacak. Çatı sorunları hala giderilmemiş. En önemlisi ise buradaki esnafımıza bir yetkili geliyor “burası yıkılacak” başka bir yetkili geliyor “burası yıkılmayacak” diyor. Esnafın kafası karışmış durumda. Uzun Çarşı’nın belirsizliğine son verilmeli, esnaf önünü göremiyor.” ifadelerini kullandı.
 
Çalışkan öte yandan esnafın tüm sorunlarını not ederek meclis gündemine getireceğini de sözlerine ekledi.
 
Ziyarete Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Harputluoğlu, Milletvekili Necmettin Çalışkan, Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan ve parti üyeleri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet