Skip Navigation Links

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile birlikte Hatay İl Jandarma Komutanlığı görevine yeni atanan Tuğgeneral Ömer Ersever'e ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Kadir Gökçe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ
 
Güvenlik güçlerinin halkımızın huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Tosyalı, ”Emniyet personellerimiz ve jandarma personelleri tüm ülke genelinde olduğu gibi Hatay genelinde can siperhane görev yapıyor. Halkımızın güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düşüyor. Bizlerde belediye olarak her zaman emniyet ve jandarma teşkilatımızın yanındayız ”dedi.
 
HUZURUMUZU BOZANLARA FIRSAT VERMEYİZ
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bizler her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile diyalog halindeyiz. Her zaman ülkemiz için milletimiz için el birliği içinde olacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi milletimizi korusun ”şeklinde konuştu.
 
Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever ve Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe'de gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Kaymakam Demiryürek ve Başkan Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet