Skip Navigation Links

DENİZCİLERE YENİ ÇOK AMAÇLI SALON VE SOSYAL TESİS YAPILIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Denizciler Mahallemize yeni çok amaçlı salon ve sosyal tesis yapılıyor” dedi.

DENİZCİLERE YENİ ÇOK AMAÇLI SALON VE SOSYAL TESİS YAPILIYOR

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Tosyalı, Denizciler Mahallesinde yapımı devam eden yeni Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesis projesinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
 
EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
 
Devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Tosyalı,” Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Daha öncede birkaç noktada Çok Amaçlı Salon Projesi yaptık. Hemşerilerimiz bu projelerimizden çok memnun. Bu çok amaçlı salonlarda düğün, nişan, asker eğlencesi taziye kabulleri son derece modern bir yapıda gerçekleştiriliyor. Yapı aynı zamanda sosyal tesis olarak da hizmet verecek” dedi.
 
HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
 
Başkan Tosyalı,” Denizciler Mahallesi Sevgi Alpaydın çok amaçlı salon ve sosyal tesis projesi eski denizciler düğün salonunun yerinde inşaa ediliyor. Hayırsever Alpaydın ailesine de teşekkür ediyoruz. Hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız sürdüreceğiz. Yeni projemiz Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde görüş beyan etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet