Skip Navigation Links

HACIOĞLU: “100 ÇİFTİMİZİ YARIN EVLENDİRİYORUZ”

Hatay'da, Reyhanlı Belediyesi 100 nişanlı çifte toplu düğün yapmak için kolları sıvayarak, 100 çiftin çeyiz paketlerini dağıttı.

HACIOĞLU: “100 ÇİFTİMİZİ YARIN EVLENDİRİYORUZ”

Yerel   A+a-

 Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'da, Reyhanlı Belediyesi 100 nişanlı çifte toplu düğün yapmak için kolları sıvayarak, 100 çiftin çeyiz paketlerini dağıttı.
 
Reyhanlı Belediyesi, Türkiye Diyanet Vakfı, Mehir Vakfı, Mehir Aile Derneği, Hatay ve Konya müftülüklerinin başlattığı "Hatay Toplu Düğün Projesi"nde sona gelindi.
 
Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, yarın gerçekleşecek düğün töreni için 100 çiftlerin çeyiz paketi dağıtımını gerçekleştirdi.
 
TÜM HALKIMIZI TOPLU DÜĞÜN TÖRENİMİZE BEKLİYORUZ
 
Çeyiz paketlerinin dağıtımını gerçekleştiren ekiple bir araya gelen Başkan Hacıoğlu: “Reyhanlı Belediyesi, Konya Mehir Vakfı ve Hatay İl Müftülüğü ortaklığında gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz toplu düğün etkinliğimiz için bir aradayız. Bilindiği gibi hepimizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarma mücadelesi içerisindeyiz. Depremde hayalleri yıkılan gençlere umut olmak istedik. Bu vesile ile ihtiyaç sahibi 100 çiftimizi yarın evlendiriyoruz. Reyhanlı Belediyesi ve Hatay Müftülüğü ev sahipliğinde genç çiftlerimizin düğünlerini Sinan Yağmur’un sunumuyla Reyhanlı stadyumunda bir konser eşliğinde yapacağız. Tüm halkımızı toplu düğün törenimize bekliyoruz.” Diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet