Skip Navigation Links

Türkiye 123’ncisi Oldu Ama Başarısı Gündeme Getirilmedi !

Türküsu Yanık, Türkiye 123’ncüsü olduğu YKS sınavında sessiz sedasız diplomasını aldı ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yüzde 100 burslu olara

Türkiye 123’ncisi Oldu Ama Başarısı Gündeme Getirilmedi !

Gündem   A+a-

 
İskenderun Tosçelik Fen Lisesi öğrencisi Türküsu Yanık, Türkiye 123’ncüsü olduğu YKS sınavında sessiz sedasız diplomasını aldı ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yüzde 100 burslu olarak kabul edildi.
 
Tosçelik Fen Lisesi’nin sosyal medya hesaplarında mütevazı bir şekilde yapılan paylaşımda Türkiye 123’ncüsü olarak üstün başarı gösteren Türküsu Yanık’tan övgüyle bahsedildi ama bu başarı başka hiçbir mecrada takdir görmedi.
 
Okul hayatı başarılarla dolu Türküsu Yanık’ın elde ettiği başarının devletin kurumları tarafından takdir ve tebrik görmemesine içerleyen yakınları, Türkiye’nin en parlak öğrencilerinden biri olarak gündeme gelmemesine sitem ettiler.
 
Yeni hayatına İstanbul Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlayan Türküsu Yanık de bu başarısını sosyal medya hesapları dahil hiçkimsenin gözüne sokmamayı tercih etti.
 
Depremin vurduğu Hatay’da yaşanan yıkım ve binlerce insanın vefat etmesinin ve yaşanan acıların bu başarıyı gizlemeye neden olduğunu belirten aile yakınları, Türküsu Yanık’ın eğitim hayatı boyunca da bu şekilde mütevazı bir karaktere sahip olduğunu ifade ettiler.
 
yks.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet