Skip Navigation Links

İSTE İLE İSKENDERUN BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

İmzalanan iş birliği protokolüne göre İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Belediyesi’ne teknik destek verecek.

İSTE İLE İSKENDERUN BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Belediyesi ile bir iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan iş birliği protokolüne göre İSTE, İskenderun Belediyesi’ne teknik destek verecek. 6 Eylül Çarşamba günü İSTE Rektörlük Makamında protokole imzalar atıldı. İmzalanan protokole göre yapımı devam eden binalara, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraşlı yıkıcı depremler sonrasında orta hasarlı olarak tespit edilen binalara ve yeni inşa edilecek olan yapılara ait parsel bazlı yapı ve zemin projeleri İSTE tarafından incelenecek. Yaşanan deprem felaketinin tekrarlanmaması için tüm projelerin uzman teknik ekiplerin kontrolünden geçmesinin önemi bir kez daha anlaşıldı. İSTE, sahip olduğu yetkin personeli ile İskenderun Belediyesine gerekli etütlerin yapılması ve ilgili yapısal projelerin kontrol edilmesi için destek sağlayacak.
 
İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından bir açıklama yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “bölgemizde tüm paydaşlarımızla etkileşim ve iş birliği halindeyiz. Bugün imzaladığımız protokolle İskenderun Belediyemize ihtiyaç duyduğu teknik ve akademik desteği sunacağız. Hepimizi derinden yaralayan, büyük acılara sebep olan felaket tecrübesinin yenilerinin yaşanmaması için eğitimin aydınlattığı yoldan hep birlikte ilerleyeceğiz. Akademiye her zaman inanan ve destek olan Belediye Başkanımız Sayın M. Fatih Tosyalı’ya kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet