Skip Navigation Links

Bakan katılımlı İskenderunspor toplantısı

İskenderunspor’a maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğe Adalet bakanı Sadullah erginde katılacak.

Spor   A+a-

Bakan katılımlı İskenderunspor toplantısı
 
İskenderunspor’a maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğe Adalet bakanı Sadullah erginde katılacak.
İskenderunspor komisyon başkanı Nuri Üysen’in girişimleri sonucunda gerçekleştirilecek dayanışma ve destek yemeğine Adalet bakanı Sadullah Erginde katılacak.
İskendrunspor Basın sözcüsü Müfit Tennioğlu, yaptığı açıklamasında “İskenderunspor’la ilgili yönetim olarak ciddi çalışmalarımız var. Komisyon Başkanımız Nuri Üysen beyde bu konuda çok ciddi katkı sağlıyor. Geçen hafta yapacağımız ve valimizin de katılacağı dayanışma gecesi Sayın adalet bakanımızın da katılacağını öğrenmemiz nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. Sayın adalet Bakanımız hafta sonu Hatay’da olacağından Cuma günü İskenderunspor’un destek yemeğine kendisi de katılacaktır. Sayın bakanız İskenderun’a ve iskenderunspor’a da ayrıca destek verecektir zaten kendisinin Hatay bölgesini tümüyle kucakladığını biliyoruz” dedi.
İskenderunspor’a ciddi maddi ve manevi destek vererek ayakta durmasını Sağlayan İş adamı Nuri Üysen’de bu konuda ciddi çabalar içerisinde olarak Adalet bakanının İskenderunspor’un yemeğine katılması için girişimlerde bulundu.
İş adamı Nuri Üysen “ Sayın Bakanımızın İskenderunspor’un destek yemeğine katılması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu konuda İskenderunspor’a her zaman destek vereceğini biliyoruz kendisine Yemek davetini yaptığımız zaman bu yemeğe katılacağını ve gerekli desteği vereceğini açıklamıştı Sayın bakanımızın katılacağı bu yemek sayesinde İskenderunspor’un talihi değişecektir “ şeklinde konuştu.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet