Skip Navigation Links

İGC’den Emniyet Müdürü Kalkan’a Ziyaret

Emniyet müdürü Dinsever Kalkan’ı İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar

İGC’den Emniyet Müdürü Kalkan’a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın birçok ilçesinde başarıyla görev yapan Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, Dörtyol’da görevine başladı. Emniyet tekyilatının tecrübeli ve başarılı Emniyet müdürü Dinsever Kalkan’ı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
 
İskenderun Gazeteciler cemiyetinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Dörtyol Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, İskenderun benim için gerçekten değerli bir ilçemiz burada görev yapmaktan dolayı oldukça mutluyum. Uzun süredir birlikte çalıştığımız gazeteci arkadaşlarımız var. Bu konuda her zaman uyumla çalışmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim dedi.
 
İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Hatay’ın birçok ilçesinde görev yaptınız. Bu konuda gerçekten her görevin üstesinden rahatlıkla geldiniz. Dörtyol’da da iyi bir iz bırakacağınızdan şüphemiz yok görevinizde başarılar diliyorum dedi.
 
 
igc-emnyt-mdürü-2.jpg" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet