Skip Navigation Links

Silivri’den Belen ve Kumlu’ya Kırtasiye Yardımı

Belen ve Kumlu ilçelerinde toplam 4.100 öğrenciye İstanbul Silivri Belediye Başkanı Yılmaz tarafından kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Silivri’den Belen ve Kumlu’ya Kırtasiye Yardımı

Gündem   A+a-

 
Belen ve Kumlu ilçelerinde 1-2-3 ve 4. sınıfa başlayan toplam 4.100 öğrenciye İstanbul Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.
 
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara neden olan depremin ilk anından itibaren bölgeye arama kurtarma ekibi, yardım tırları, çadır ve konteyner köylerle destek olan Silivri Belediyesi, anlamlı bir yardım kampanyasına daha imzasını attı.
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla yapılan çalışma neticesinde, “Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır” sloganıyla Hatay’ın Kumlu ve Belen ilçelerinde eğitim gören 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencisi tüm çocuklara, 4.100 adet okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Hataylı öğrencilere dağıtılan setlerde; okul çantası ve beslenme çantası seti, 10’lu el işi kâğıdı, 2’li pastel boya, 12’li sulu boya, 12’li defter kitap etiketi, A5 çizgili defter, A5 kareli defter, güzel yazı defteri, kalem açacağı (kalemtıraş), kalemlik, kırmızı kurşun kalem, siyah kurşun kalem, resim defteri, sayı sayma seti, silgi, stick yapıştırıcı, oyun hamuru seti ve makas yer aldı.
 
Kaymakamlık ve Belediyeler ile koordineli olarak gerçekleştirilen proje kapsamında okul setleri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından öğrencilere dağıtıldı.
 
Belen ve Kumlu ilçelerinde gerçekleşen dağıtımlarda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül , Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli eşlik etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet