Skip Navigation Links

Basın Mensupları Madalyaları Topladılar

Gülen Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen basın kupasında basın mensupları voleybol ve masa tenisi turnuvasında ter döktüler.

Gündem   A+a-



 
 
 
Basın Mensupları Gülen Koleji turnuvasında madalyaları topladı
 
Gülen Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen basın kupasında basın mensupları voleybol ve masa tenisi turnuvasında ter döktüler.
Turnuvayı düzenleyen Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü yaptığı açıklamasında, “Bizler basın mensuplarını da yaygın eğitimin bir parçası olarak görüyoruz. Biz öğretmenler öğrencilerimizi bilgilendirirken, basın mensubu arkadaşlarımızda hızlı, doğru ve güvenilir haberlerle toplumu bilgilendirerek çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Kullandığımız temel malzeme kalem ve kağıt. Düzenlenen bu etkinlikte amacımız basın mensuplarımızı spora teşvik etmek, dinlendirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak istedik” dedi.
 
Gülen Koleji okul bahçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen basın kupası müsabakaları kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Yoğun iş temposu arasında sportif aktivitelere de katıla basın mensupları Gülen Kolejindeki turnuvalarda kıyasıya mücadele ettiler. Masa tenisi turnuvasında İskenderunlu ajans muhabirleri ilk üçe girdi. Anadolu Ajansı İskenderun Muhabiri Ömer Soylu birinci, Doğan Haber Ajansı temsilcisi Cuma Keseroğlu ikinciliği, Cihan Haber Ajansı İskenderun muhabiri Mürsel Seher ise üçüncü olarak madalya almaya hak kazandılar. Basın mensuplarına madalyanın yanı sıra başarı belgeleri de takdim edildi.
Voleybol turnuvalarında üstün performans sergileye basın mensuplarına Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü Voleybol turnuvalarında dereceye giren basın mensuplarına madalya ve katılım belgelerini takdim ederken, Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren basın mensuplarına da madalyalarını Masa Tenisi Antrenörü Mehmet Kasapoğlu tarafından verildi. Voleybol turnuvalarında ikinci olan takıma ise madalyalarını Hatay Basın Kulübü Başkanı Erdal Yılmaz verdi. Müsabaka sonunda basın mensupları adına konuşma yapan Hatay Basın Kulübü Başkanı Erdal Yılmaz ise, “Basın mensuplarına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gün gerçekten hep birlikte stresten uzak spor yaparak hoşça vakit geçirdik. Gülen Koleji her zaman basına yakın ve ilgi gösteren güzide kurumlarımızdan biri. Bizlerde her zaman faaliyetlerinizi ve başarılarımızı gazetelerimizde yayınlıyoruz. Bu tür faaliyetlerinizin devamını diliyoruz” dedi. Basın mensupları tören sonunda ise öğle yemeği yediler ve okul bahçesinde hep birlikte hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet