Skip Navigation Links

SAMANDAĞ’DA FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu bugün itibariyle başladı.

 SAMANDAĞ’DA FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Spor   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu bugün itibariyle başladı.
 
Turnuva açılış programına Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, CHP Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir ve Samandağlı futbolseverler katıldı.
 
Turnuvanın açılış konuşmasında turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dileyen Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Yüzyılın felaketini yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
 
Evet büyük bir felaket yaşadık ama ayağa kalkmak zorundayız, yaralarımızı sarmak zorundayız, bunu yapabiliriz, yapmak zorundayız. Çocuklarımız için, bu memleketin geleceği için birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. İşimiz kolay değil ama başarmak mümkün ve başarmak zorundayız, hayat devam ediyor.
 
Bir tarafta acılarını yaşayan vatandaşlarımız, öbür tarafta da hayata tutunmaya çalışan vatandaşlarımız var. Biz de belediye olarak halkımızın yanında dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.
 
Bütün imkanlarımızı, bütün gücümüzü yine halkımız için, ilçemiz için vermeye, katkı sunmaya devam edeceğiz.
 
Bu turnuva düzenlediğimiz mahalleler arası üçüncü futbol turnuvamız oldu. İlçemizde sportif faaliyetleri önemsiyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gençlerin yine bir araya gelmesi, mahalleler arası kaynaşmanın, dayanışmanın sağlanması açısından bu etkinliklerin çok önemli ve anlamlı olduğunu düşünüyorum.
 
Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Tahsin Demir’ e ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
 
Turnuvaya katılan futbolcu kardeşlerimize basarlar diliyorum.
 
Siz değerli halkımıza da desteklerinizden ve verdiğiniz güçten dolayı teşekkür ediyorum.
 
Turnuvamız hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
 
CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu yaptığı açıklamada; “ Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
 
Bu acılı günlerde böyle güzel bir turnuva düzenlediği için sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.
 
Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
 
TURNUVA GOLLÜ BAŞLADI.
 
Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu açılış maçında geçen yıl düzenlenen turnuvanın şampiyonu Atatürk Mahallesi ile Meydan Mahallesi karşı karşıya geldi.
 
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve güzel pozisyonlara sahne olan maçta, Atatürk Mahallesi Meydan Mahallesi’ ni 5-2’ lik skorla mağlup etti.
 
Grup maçları her gün Samandağ İlçe Stadında devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet