Skip Navigation Links

GSM”NİN ‘DEPREM KAHRAMANLARINA’ TEŞEKKÜR

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve ekibi sağlam olan spor salonlarını depremzedelere açarak örnek bir davranış gösterdi.

GSM”NİN ‘DEPREM KAHRAMANLARINA’ TEŞEKKÜR

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 6 Şubat depremleri sonrasında İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü faaliyetlerini sürdürerek depremzedelere seferber olan ekibine, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek tarafından teşekkür belgesi verildi.
 
Yüzyılın felaketinin yaşandığı, 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılmasında önemli bir görevi yerine getirerek İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve ekibi sağlam olan spor salonlarını depremzedelere açarak örnek bir davranış gösterdi.
 
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’in koordinesinde depremzede vatandaşların ihtiyaçlarına birçok konuda cevap vermek adına büyük bir özveriyle çalışmalarını yürüten ekibi İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, teşekkür belgesiyle onurlandırdı.
 
İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğünde teşekkür belgelerini takdim eden ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “6 Şubat’taki felaketi Allah bir daha yaşatmasın. O an sağlam olan tüm spor salonlarımızı vatandaşlarımıza açtık. Tüm arkadaşlarım en kısa sürede müdürlüğümüzde toplanarak seferber oldular. Bu süreçte özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma, memurundan işçisine, güvenlik görevlisine, teknik destek ekibine, saha ekiplerine Sayın Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek tarafından teşekkür belgesi verildi. Sayın Kaymakamımızın takdiri ve oluru ile arkadaşlarımıza teslim ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet