Skip Navigation Links

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

İSTE Rektörü Depci yaptığı değerlendirme “30 Ağustos Zaferin 101’inci yıl dönümünü kutluyor olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Gündem   A+a-

 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Hatay ve İskenderun’da da kutlanıyor.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Hatay ve İskenderun’da da kutlanıyor. Hatay’da düzenlenen 30 Ağustos Programına Vali Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savas, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Hatay İl Protokolü ve halk katılım sağladı. Rektör Depci törenin ardından İl Protokolü ile şehitlik ziyaretinde bulundu. Rektör Depci aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İskenderun’da düzenlenen yarışmaların ödül törenlerine de katılım sağladı ve NATO çadır kentine ziyarette bulunuldu.
 
İSTE Rektörü Depci yaptığı değerlendirme “30 Ağustos Zaferin 101’inci yıl dönümünü kutluyor olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz. Zaferlerle dolu şanlı Türk tarihini bilmek, bildiklerimizi bizden sonrakilere aktarmak ve bu günleri birlik içerisinde kutlamak millet olma bilincinin yapı taşları. Bu anlamlı gün için düzenlenen müsabakalarda yarışan ve başarı elde eden tüm genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Bir kez daha Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatan uğrunda yaşamını feda etmekten çekinmeyen tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum” dedi.
 
Ayrıca Üniversitemiz tarafından İskenderun, Arsuz, Dörtyol’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü etkinliklerine de katılım sağladı.
 
iste-3.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet