Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkezinden Coşkulu Yaz Kursları Kapanış Şenliği!

İGM yaz kurslarına veda programını Gençlik Merkezindeki kurs öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalar şenlikle kutlandı.

İskenderun Gençlik Merkezinden Coşkulu Yaz Kursları Kapanış Şenliği!

Gündem   A+a-

 
Yaz aylarında gençlerin ve ailelerinin uğrak noktası İskenderun Gençlik Merkezi yaz kurslarına veda programını Gençlik Merkezindeki kurs öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmaları velilerin ve protokolün katılımıyla gerçekleşen bir şenlikle kutladı.
 
DENEYAP Türkiye, Futbol, Akıl ve Zeka oyunları, Kuran-ı Kerim, İnovasyon, Voleybol, Resim, Badminton, Kort Tenis, Ahşap Yakma, Takı Tasarım, Ebru Sanatı, Piyano, Gitar, Bağlama gibi spordan sanata müzikten inovasyona kadar verilen kurslar gençlerin her türlü kişisel gelişimlerine yaz tatilinde büyük katkı sağladı. Yaz kursları kapanış şenliğinde öğrenciler yaz boyu yaptıkları eserleri sergilediler. Velilerin ve katılan protokolün hayranlıkla inceleyerek gezdiği programda Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız, Milli Eğitim Müdürümüz DENEYAP Türkiye ve İnovasyon atölyeleri çalışmalarını gezip öğrencileri dinleyerek tebrik edip gençlerle masa tenisi, langırt, badminton gibi spor branşlarında oynayarak ve sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.
 
Ayrıca İskenderun Gençlik Merkezinde yapılan yaz kursları kapanış şenliğinde sayın Kaymakam Murat Sefa DEMİRYÜREK’ e Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN : 6 Şubat Deprem felaketinden sonra gece gündüz demeden çalışarak ve her zaman biz Gençlik Merkezi gönüllülerimizin yanında olan gençlerin önem verdiği gönüllülüğün simgesi olan kırmızı yeleği sayın kaymakamımıza takdim etmek istiyoruz, ifadelerini kullanarak hediyesini verdi. Şenlikte Hayata Destek ekibi de yerini aldı. Öğrencilere kendi standını kurarak yüz boyama, el baskısı gibi etkinlikler yaptırarak ve hediyeler dağıtarak öğrencilerin yüzünü güldürdü. Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz döneminde de gençlerimiz için en eğlenceli ve en eğitici kurslarımızla yaz tatilimizi dolu dolu geçirdik. Spordan sanatsal alanlara kadar pek çok farklı alandaki kurslarımızla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirerek hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına katkı sağladık ve bunu da kapanış şenliğimizde Gençlik Merkezi ailesi olarak coşkuyla kutladık.Yoğun katılımın olduğu ve memnuniyeti yüksek bir program yaptığımız için son derece gururlu ve mutluyuz.”
 
igm-senlik-3.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet