Skip Navigation Links

Beklenen Yağış Geliyor

Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinin doğusunda yarından itibaren yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Beklenen Yağış Geliyor

Gündem   A+a-

 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), güncel hava durumu tahminlerini sosyal medyadan duyurdu. Yedi günlük tahminleri içeren haritayla birlikte yapılan açıklamada, “(28 Ağustos – 3 Eylül 2023) Hava sıcaklıklarının Pazartesi günü iç kesimlerde, Salı günü doğu kesimlerde yağışla birlikte azalacağı, Çarşamba gününden itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor” ifadeleri kullanıldı.
 
Meteoroloji'den bugün yapılan açıklamada; Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinin doğusunda yarından itibaren yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Meteoroloji'den yapılan duyuru şöyle:
 
“Yapılan son değerlendirmelere göre; 28.08.2023 Pazartesi günü Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin’in iç kesimleri, Kahramanmaraş’ın batısı, Kayseri’nin güney ve doğusu, Sivas’ın güneyi ile Niğde’nin doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
 
İŞTE YAĞIŞ BEKLENEN İLLER
 
Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet