Skip Navigation Links

Hayır İşleri Atakaş’ta Bağımlılık Yaptı..

Daha önce de yaptırdığı eğitim kurumlarıyla örnek bir hayırsever olan Atakaş’a en güzel övgüleri Hatay Valisi Celalettin Lekesiz söyledi.

Dünya   A+a-


 

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in şu sözleri Recep Atakaş’ı fazlasıyla duygulandırdı: “Biri bitmeden yeni bir hayır işinin protokolünü imzalıyoruz. İmzaladığımız protokollerin sayısı o kadar çok ki, sayısını ben bile hatırlamıyorum. Hayırseverlik Sayın Atakaş’ta bağımlılık yaptı”
 
Hayır İşleri Atakaş’ta Bağımlılık Yaptı..
 
Hatay Valiliği’nde yine bir Recep Atakaş klasiği yaşandı.
Yıllardır hiç değişmeyen ve her geçen gün biraz daha büyüyen bir gönül güzelliğiyle toplumun her kesimine ulaşmak gayretinde olan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Hatay’ın Dörtyol ilçesine Endüstri Meslek Lisesi yaptırıyor.
Yaklaşık 30 dönüm arazi üzerinde 32 derslik ve 960 öğrenci kapasiteli Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde laboratuarları, spor salonu ve atölyeler konuşlandırılırken, Endüstri Meslek Lisesi’ne Recep Atakaş adı verilecek.
Daha önce de yaptırdığı eğitim kurumlarıyla örnek bir hayırsever olan Atakaş’a en güzel övgüleri Hatay Valisi Celalettin Lekesiz söyledi.
Her zamanki mütevazılığı ile kısa bir konuşma yapan Atakaş, karanlığın yenilmesi ve Türkiye’nin gelişmesi, kalkınması için eğitimin vazgeçilmez bir önceliğe sahip olduğunu belirterek, eğitime katkı vermenin sadece okul yaptırmakla olmayacağına dikkat çekti ve ders niteliğinde çok önemli sözleri ardı ardına sıraladı: Toplumun bütün kesiminin eğitime karşı duyarlı olması gerekmektedir. Bir ülkenin kalkınmasında en büyük unsur eğitimdir. Türkiye’de ki eğitim gören çocuklarımız, Avrupa’da ki eğitim görenlerden geri olmamalıdır. Eğitime katkı yapmak sadece okul yaptırmak demek değildir, öğrenci bir çocuğa bir kalem almakta eğitime destek olmak demektir. “ dedi.
 
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise, sayısını hatırlamadığı protokol törenleriyle Recep Atakaş’ın hayırseverlikte öncü bir kişilik olduğuna dikkat çekerek, “Biri bitmeden yeni bir hayır işinin protokolünü imzalıyor. Ne mutlu bize” dedi.
 
Vali Lekesiz protokol imza töreninde ayrıca, cehalet, nefret ve fakirlik üçlemesiyle yine her zamanki gibi ders çıkarılacak bir konuşma yaparak şöyle dedi: “İnsanlık var olduğundan beri hepimiz biliyoruz ki 3 şeyle mücadele ediyor, bir tanesi nefret, bir tanesi cehalet, bir tanesi fakirlik. Fakirliği çalışarak yeneriz desek, nefreti birbirimizi severek üstesinden geliriz desek de, cahilliğinde eğitimle üstesinden geliriz desek de, işin aslına bakarsanız nefretin de, cahilliğin de, fakirliğin de hepsinin üstesinden esas itibariyle eğitim yoluyla gelinebilir.”
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
hassa 10 Ocak 2013 Perşembe
hassada geçen yıl meslek lisesi için hayırseverle vali beyin yaptığı protokolun sonucu noldu niye o konuda haber yok
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet