Skip Navigation Links

Depremin Vurduğu Hatay'da Gençler Canlarını Hiçe Saydı

Merkez Ulucami'de yıkılacak olan cami kubbesindeki alüminyumu söken gençler, çökme tehlikesini umursamadan canlarını hiçe saydılar.

Depremin Vurduğu Hatay'da Gençler Canlarını Hiçe SaydıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay'da depremin vurduğu Merkez Ulucami'de yıkılacak olan cami kubbesindeki alüminyumu söken gençler, çökme tehlikesini umursamadan canlarını hiçe saydılar. Depremde ağır hasar alan cami, ekipler tarafından yıkılacak.Eline çekici alan gençler, cami kubbesindeki alüminyum için canlarını hiçe saydı
 
HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da yıkılacak olan cami kubbesindeki alüminyumu söken gençler, metrelerce yüksekte çökme tehlikesini umursamadan canlarını hiçe saydılar.Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay'da meydana gelmişti. Kırıkhan ilçesinde hasarlı binaların yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmaları ekiplerin aralıksız çalışmalarıyla devam ediyor. Vatandaşlar, yıkılacak olan bina ve yapılardan maddi değeri olan metalleri sökmek için canlarını hiçe sayıyorlar. Kırıkhan ilçesi Cumhuriyetin Mahallesi'nde bulunan Merkez Ulucami'de depremde ağır hasar aldı ve ekipler tarafından yıkılacak. Caminin çökme tehlikesini umursamayan 2 şahıs, kubbeye çıkarak metrelerce yüksekte çekiçle alüminyum söktüler. Şahısların bu yaptıkları, hayrete düşürdü.
 
Kaynak: İHA
Depremin Vurduğu Hatay'da Gençler Canlarını Hiçe Saydı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet