Skip Navigation Links

Güle Güle Şampiyon

Şampiyon Filtre'nin Kurucusu Şahap Yılmaz, son yolculuğuna sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Güle Güle Şampiyon Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay'ın saygın hayırsever İşinsanı İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Kurucularından, Şampiyon Filtre'nin Kurucusu Şahap Yılmaz, son yolculuğuna sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında uğurlandı.
Bölge protokolü başta olmak üzere, çalışanları, fabrikadan emekli olmuş onlarca kişi, STK temsilcileri, trafik kazasında kaybettiği kızı Nuran Yılmaz adına yaptırdığı okulun öğretmen, öğrenci ve mezunları,
sanayicilerle birlikte yüzlerce seveninin uğurladığı Baba Şampiyon Şahap Yılmaz, gönüllerde bıraktığı en güzel duygularla sonsuzluğa uğurlandı.
Şampiyon Filtre gibi onlarca ülkeye ihracat yapan, ekonomideki şartlar ne olursa olsun üretime hiç ara vermeden ülkesi ve milleti için çalışan sağlam temeller üzerine kurulu bir markayı kazandıran Şahap Yılmaz, kendisini uğurlamaya gelen onlarca seveninin dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Evinde helallik alınması ve Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından Karaağaç Övündük Mahallesi Mezarlığına getirilen Şahap Yılmaz, cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Bölgenin Ağabeyi Babası Duayen Sanayici Eğitim Gönüllüsü Şahap Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Güle Güle Şampiyon  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet