Skip Navigation Links

'İskenderun Gençliği GSB Spor Kursları İle Hünerlerini Sergiliyor'

'İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde Yaz Spor Okulları Coşkusu'

'İskenderun Gençliği  GSB Spor Kursları İle Hünerlerini Sergiliyor'Web
TV

Spor   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) her yıl 81 ilde düzenlediği GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, sporun herkes için erişilebilir olmasını hedefliyor. Bu kapsamda İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, "Yaz Spor Okulları" kurslarıyla çocuklar, gençler ve özel bireyler için spor olanaklarını sunmaya devam ediyor.
 
İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı spor tesislerinde deneyimli antrenörler eşliğinde atletizm, futbol, jimnastik, hentbol, güreş, judo, kick boks, tenis, taekwondo, boks, yüzme, masa tenisi, karate, okçuluk, voleybol ve badminton gibi birçok farklı branşta eğitimlerin verildiğini belirtiyor.
 
Müdür Gündel, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında, İSTE Konteyner Kent ve İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü içinde bulunan taşınabilir yüzme havuzlarında binlerce öğrencinin katılımıyla Yaz Spor Okulları kurslarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini de vurguluyor.
 
GSB Spor okulları sayesinde gençler ve çocuklar hem spor eğitimi alıyor, hem de fiziksel ve zihinsel gelişimleri desteklenerek sosyalleşme fırsatı elde ediyor. Bu programlar, İskenderun'daki genç neslin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasına ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet