Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Tosyalı: Sosyal Tesislerimiz Yenileniyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Depremler sonrasında oluşan hafif hasar nedeniyle tadilata alınan çok amaçlı sosyal tesislerin bakımı yapıl

Belediye Başkanı Tosyalı: Sosyal Tesislerimiz Yenileniyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Depremler sonrasında oluşan hafif hasar nedeniyle tadilata alınan çok amaçlı sosyal tesislerin bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
 
Büyük bir kısmı çok amaçlı olarak hizmetini sürdüren sosyal tesislerin, deprem sürecinde vatandaşlara sığınak olduğunu hatırlatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:
 
“Mahallelerimizin sosyal tesis ihtiyacını gideren birçok tesisi hizmete açmıştık.Bu projelerimiz deprem sürecinde vatandaşlarımızın sığınağı olarak da faaliyet gösterdi. Bu amaçla kullanılan ve deprem sürecinde zarar gören tesislerimizle ilgili bakım ve onarım çalışması başlatmıştık. Bu çalışmalarımızı ekiplerimiz özverili bir şekilde sürdürüyor. Kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız tesislerimizde daha önceden olduğu gibi her türlü faaliyet ve aktivitelerini yapabilecekler"dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet