Skip Navigation Links

BÖLGE MUHTARLARINDAN BAŞKAN TOSYALI'YA ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye olarak insan odaklı çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirtti.

BÖLGE MUHTARLARINDAN BAŞKAN TOSYALI'YA ZİYARET

Gündem   A+a-

Altınözü Muhtarlar Dernek Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır, Ova çiftçilerinden Ahmet Yurtsever, Boynuyoğun Mahalle Muhtarı Abdo Karaman, Türkmenmezrası Mahalle Muhtarı Zeynettin Bozoğlan, Keskincik Mahalle Muhtarı Mehmet Belge ,Damalha Aşireti Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İnayet Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamları Mehmet Parlar, Cemil Yurtsever, Ahmet Yurtsever, Reyhanlı Suluköy Mahalle Muhtarı Abdülkadir Çağlar ve Kumlu Batıayrancı Mahalle Muhtarı Ahmet Yılkıran, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret etti.
 
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
 
Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,asrın felaketi sonrasında çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek "Değerli hemşerilerimize hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak altyapı,üstyapı,fen işleri,sosyal, kültürel, spor, sağlık, eğitim, park ve yeşil alanlarıyla daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha güzel bir İskenderun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Başkan Tosyalı daha sonra görsel sunum eşliğinde konuklarına şehirde yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri aktardı.
 
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken farklı konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet