Skip Navigation Links

Demokrat Parti 66. Kuruluş yıl dönümünü kutladı

DP Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Haydar Altıntaş, Türk siyasetinde DP ruhunun asla ölmeyeceğini belirtti.

Politika   A+a-


 
 
Demokrat Parti 66. Kuruluş yıl dönümünü kutladı
 
DP Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Haydar Altıntaş, Türk siyasetinde DP ruhunun asla ölmeyeceğini belirtti.
DP’nin 66. Kuruluş yıl dönümünü nedeni ile İskenderun’da Melodi Düğün salonunda bir kutlama etkinliği gerçekleştirildi.
Altıntaş, DP’nin Türk siyasetinde etkin bir rolünün olduğunu belirterek,”DP genç, dinamik ve deneyimli kadrolarıyla Türkiye’yi, güvenli bir geleceğe taşımak için milletin emrindedir. Bu uğurda şehit olan başta Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan olmak üzere ahirete göçenleri rahmetle anıyoruz” dedi.
Altıntaş, “7 Ocak 1946 yılında ‘Yeter, Söz Milletindir’ diyerek, Celal Bayar, Adnan Menderes ve arkadaşlarının önderliğinde, kurulan Demokrat Parti, Türk milletini gerçek demokrasi ile ilk tanıştıran partidir.Cennet vatanımızın her köşesini yıkılmaz ve sökülmez eserlerle donatan demokrat misyon ve vizyonun tek adresi, gerçek sahibi, dün olduğu gibi bu gün de Demokrat Parti’dir” şeklinde konuştu.
DP İl Başkanı Mehmet Taze ise DP’nin geçmişte yaptıklarının gelecekte yapacaklarının teminatı olduğu belirterek,”Devletimiz ve Milletimiz, dış odaklı politikalarla değil, ancak ve ancak özünü tarihinden, kültüründen ve inancından, kısaca gerçek milli iradeden alan bir zihniyet değişimi ve dönüşümü ile layık olduğu hedeflere ulaşacaktır. “dedi.
DP İskenderun İlçe Başkanı Ahmet Gelmen ise Demokrat Partiyi milletin, milletinde Demokrat Parti’yi iyi tanımakta olduğunu belirterek,”Bu davaya inanmış, gönül vermiş ve hizmet etmiş tüm partililerimizin yıldönümünü candan kutluyorum. Bu uğurda şehit olan başta Genel Başkanımız Adnan Menderes olmak üzere tüm arkadaşlarını rahmet anıyoruz. Yapılacak olan ilk yerel seçimlerde başarılı bir şekilde çıkmaya söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen kutlama programına Hatay’daki tüm DP İlçe Başkanları katıldı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet