Skip Navigation Links

KONTEYNER İŞ YERLERİNE SAYAÇ KABUL EDİLEMEZ!

Hatay halkının her güne yeni bir sorunla uyanma geleneği devam ediyor.

 KONTEYNER İŞ YERLERİNE SAYAÇ KABUL EDİLEMEZ!

Gündem   A+a-

 Bugün de Hatay esnafına yeni bir darbe daha vuruyorlar. Geçici olarak yapılan Konteyner iş yerlerine sayaç takılarak ücret alınması kabul edilemez !
 
 
 
Hatay'ın ayağa kalkması için dayanışma içinde olmamız, yükü ve acıları paylaşmamız gerekirken her güne yeni bir yük yeni bir acı ekliyorlar. Hayatın normale dönmesi için işyerlerini açmaya davet ettiğiniz esnafa herşey normalmiş gibi ağır faturalar yüklemek kabul edilemez. Bu fırsatçılıktır !
 
Depremin ağır yükü zorluklarla mücadele eden halkın, esnafın, çiftçinin, besicinin, işçinin ve emekçinin sırtına yükleniyor. Bizim kösteğe değil, desteğe ihtiyacımız var. Layık görülenden çok daha fazlasına..
 
 
 
Yıkımın en ağır olduğu ilçelerimize özel ayrıcalık ve desteğin sağlanması hayati bir meseledir. Özel afet bölgesi ilanı öncelikle bu ağır yıkımın olduğu ilçelere uygulanmalıdır. Esnafımızın, sanayicimizin, işçimizin, çiftçimizin, besicimizin, emekçimizin sırtındaki yükler alınmalı ve Hatay'ın ekonomisi canlandırılmalıdır. İş hayatının devamlılığı imardan önce gelir. Hatay'ın cazibe merkezi haline gelmesi için bu adım olmazsa olmazdır.
 
 
 
Buradan birkez daha yetkililere sesleniyorum !
 
 
 
Vicdanınızı yitirmeyin !
 
 
 
Hayatı kaybetmekten daha acı bir şey varsa o da yaşamın anlamını kaybetmektir. Hataylılara hayatın anlamını yitirticek bir deprem daha yaşatmayın. Biz inanıyoruz ki Dicle’nin kenarındaki kuzunun da toprağın içindeki karıncanın da incinmişliğinin hesabı sorulacaktır.
 
 
 
HATAY HALKI MERAK ETMESİN !
 
 
 
Adaletin ve merhametin askerleri olmak boynumuzun borcudur.
 
 
 
 
 
Mehmet Harputluoğlu
Hatay İl Başkanı
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet