Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Partili Kadınlardan Yoksullara Gıda Yardımı

Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde, AK Parti Dörtyol Kadın Kolları tarafından hazırlanan 33 koli gıda paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Gündem   A+a-

AK PARTİ’Lİ KADINLARDAN YOKSULLARA GIDA YARDIMI
 
Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde, AK Parti Dörtyol Kadın Kolları tarafından hazırlanan 33 koli gıda paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
 
AK Parti Dörtyol İlçe Kadın Kolları, bu yıl Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde 19-22 Aralık tarihleri arasında ilki düzenlenen “1.Uluslararası İlk Kurşun Dörtyol Kültür, Sanat ve Turunçgil Festivali” kapsamında, festivalin gerçekleştiği alana bir stant açmıştı. Bu stanttan satışı yapılan yemeklerden elde edilen gelirle AK Parti Dörtyol İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan gıda ve yiyecek kolileri, Kadın Kolları Başkanı Güzin Çıldır, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun eşi Betül Türkoğlu ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yardıma muhtaç ailelere dağıtıldı.
 
AK Parti Dörtyol İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzin Çıldır, çaldıkları her kapıda sıcak karşılandıklarını dile getirerek, aynı zamanda vatandaşların taleplerini de evlerinde dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Güzin Çıldır, kadın kolları yönetimi ve üyeleri ile birlikte 33 ailenin yüzünü güldürdüler.
 
AK Partili kadınlar, ilçede yaşayan ve yardıma muhtaç olan 33 aileyi titiz bir çalışma ile tek tek belirleyerek bizzat evlerinde ziyaret ettiler.
 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güzin Çıldır yaptığı açıklamada; “AK Parti siyasetini insanı merkeze alan bir medeniyet tasavvuru üzerine inşa edilmiştir. ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ şiarını siyasetin mayası haline getiren AK Parti, 10 yıllık iktidarı süresince kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresi ve yoksulların hamisi olmuştur. Bizim gıda ve yiyecek kolilerini hazırlayıp bu yardım paketlerini yoksullara dağıtmaya yönelik yürüttüğümüz çalışmalar, İslam peygamberi Hz Muhammed (SAV)’in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturundan ileri gelir. Bu yürüttüğümüz çalışmalarımızda ‘bir insanın da gönül eşiğine dokunabilir miyiz, bir yoksulun da yüzünü güldürebilir miyiz’ inancı ile gecesini gündüze katıp büyük çaba sarf eden üyelerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
“YOKSULLARIN DUALARINA TALİBİZ”
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun eşi Betül Türkoğlu da yoksulların hanelerine misafir olarak ulaşmak suretiyle bu yardım paketleri vesilesiyle dualarına talip olduklarını ifade etti. Türkoğlu; “Yoksul kardeşlerimizin duaları, bizim yardımlaşma konusundaki şevkimizi daha da arttırmıştır” dedi. Yardım yapmak isteyen gelir durumu iyi olan vatandaşların, ihtiyaç sahiplerine mutlaka ulaşması gerektiğini de vurgulayan Türkoğlu; “Biz kadın kolları olarak ulaşabildiğimiz kadar aileye yardım elimizi uzatıyoruz. Muhtaç aileleri tespit etmemize rağmen atladığımız ya da yetişemediğimiz yerler muhakkak vardır. Biz hiçbir siyasi kaygı taşımaksızın ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar