Skip Navigation Links

Kabine Toplantısı Kararları Açıklandı!

Ülke genelinde depreme hazırlık amacıyla 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Kabine Toplantısı Kararları Açıklandı!

Gündem   A+a-

 
Bakanlar Kurulu toplantısı 7 Ağustos tarihinde saat 15.00 itibarıyla başladı. Külliye bünyesinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki kurulun görüşmesi sona erdi.
 
İşte, Başkan Erdoğan'ın açıklaması:
 
KABİNE TOPLANTISI SONUCU
 
Ülke genelinde depreme hazırlık amacıyla 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedefliyoruz.
Deprem bölgesinin yeniden imarını hızlandıracak Yerinde Dönüşüm Projemiz milletimiz tarafından memnuniyet karşılanmıştır. Kısa sürede projemize yapılan başvuru 160 bini aşmıştır.
15 Ağustos'a kadar çadırlarda ve tesislerde kalan afetzedelerimizin tamamını konteynerlere taşımış olacağız.
 
"ENFLASYONU TEK HANELİ RAKAMLARA YİNE BİZ İNDİRECEĞİZ"
 
Enflasyonu %6'lara kadar düşüren de yine biz olduk. İç ve dış pek çok arızi meselenin üst üste gelmesiyle yükselen enflasyonu, Allah'ın izniyle yeniden tek haneli rakamlara yine biz indireceğiz.
Meclisimizin açılmasıyla birlikte başta başörtüsü ve ailenin korunması düzenlemesi olmak üzere milletimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
 
"BİRBİRLERİNİ GIRTLAKLAYANLARIN BENCİLLİĞİ ASLA UNUTULMAYACAKTIR"
 
Seçimlerin üzerinden 72 gün geçmesine rağmen muhalefet hala sandığın iradesini kabul etmiyor. Türkiye'nin en büyük talihsizliği basiret yoksunu bir muhalefeti olmasıdır. Biz bugünkü sorunları çözecek, yarınlarımızı daha güçlü hale getirecek programlar, projeler, çalışmalar peşinde koşarken kendi bireysel hırsları için âdeta birbirlerini gırtlaklayanların bencilliği asla unutulmayacaktır.
Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır.
 
FINDIK ALIM FİYATLARI BELLİ OLDU
 
Giresun kalite fındık için kilogram başına 84 lira, levant kalite için kilogram başına 82 lira 50 kuruş olarak belirlenmiştir
 
Alımlarda KG başına 1 lira 65 kuruştan başlamak üzere prim verilecektir. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet