Skip Navigation Links

Hatay Türkiye,Türkiye Hatay

İskenderun Belediye Bşk. Yusuf Civelek’in, ev sahipliğinde Belediye Briç salonunda düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gündem   A+a-

 

Hatay’daki belediye başkanları İskenderun’da toplandı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in, ev sahipliğinde Belediye Briç salonunda düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
 
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Civelek, belediye başkanları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek,”Bizler halkın temsilcileriyiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Orta Doğu’da yaşanan olayları hepimiz görüyoruz. Belediye Başkanlığı zor bir görevdir. Birlik ve beraberliği sağlamak gibi önemli görevlerimizde var” dedi.
 
Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş ise düzenlenen birlik ve beraberlik toplantıları önemsediğini belirterek,”Kendi şehrimizde Hatay halkı olarak aktörlük yapmak istiyoruz. Kendi senaryomuzu kendimiz yazmak istiyoruz. Başkalarının yazdığı senaryoda figüran olmak istemiyoruz. Suriye’yi karıştırmak isteyen güçler Hatay’ı da karıştırmak istedi” dedi.
 
Savaş,”Bizler sadece altyapı ve üst yapı ile ilgilenmiyoruz. Hatay üzerinde ki tehlike geçmiş değil. Birlik ve beraberlik içinde olursak tüm sorunları çözeriz. Ecdadımızdan aldığımız kardeşlik bağlarını geleceğe taşımak istiyoruz. Hangi partiden olursak olalım hangi görüşten olursak olalım, biz birlikte Türkiye’yiz.”şeklinde konuştu.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin böylesine toplantılara her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirterek sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğini söyledi. Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Ünal ise Hatay’da birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek bu hoşgörü barış ortamının tüm Dünya’ya örnek olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından belediye Başkanları fikir alışverişinde bulundu. Düzenlenen toplantıya Hatay’daki ilçe ve belde belediye başkanları da katıldı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet