Skip Navigation Links

BAŞKA ‘İSKENDERUN’ YOK!

Yıkıcı deprem felaketini yaşayan İskenderun’da, kentin değerlerini unutturmamak için İş insanı Alpay, İskenderun sevdasını tişörtlere taşıdı.

BAŞKA ‘İSKENDERUN’ YOK!

Gündem   A+a-

 
Yıkıcı deprem felaketini yaşayan İskenderun’da, kentin değerlerini unutturmamak ve tanıtımını sağlamak için tişörtlerde anlamlı bir hatıra bırakan İş insanı Yıldırım Alpay, İskenderun sevdasını tişörtlere taşıdı.
 
Cemnur tesislerinin işletmecisi, İş insanı Yıldırım Alpay, İskenderunluluk ruhunu ve hatıralarını simgeleştirilmesini sağlamak adına kendi imkânlarıyla ‘İSKENDERUN’ yazılı tişört bastırdı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine üzerinde ‘İSKENDERUN’ yazılı tişört hediye eden Alpay, “İskenderun bizim sevdamız. Gençlerimiz, üzerlerinde başka ülkelerin şehir isimlerini taşıyan tişörtler giyiyor. Biz istiyoruz ki, İskenderun’umuzu, kendi şehrimizi öne çıkaralım, tanıtalım. Gelecek kuşaklarla geçmişle arasındaki bağı güçlü tutalım. Şimdilik kendi imkânlarımla 2000 adet tişört bastırdık. İskenderun’umuzun ismini farklı tasarımlarla öne çıkardık. Memleket sevdalılarına ücretsiz dağıtıyoruz. Bu kampanyamıza herkesin destek olmasını bekliyoruz” dedi.
 
“Başka İskenderun yok” vurgusu yapan İGC Başkanı Diyap Atar ise bu anlamlı tanıtım çalışmasından ötürü İş insanı Yıldırım Alpay’a teşekkür ederek, “İskenderun’u her platformda öne çıkaran böylesine anlamlı çalışmaların yanındayız” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet