Skip Navigation Links

SP Hatay Milletvekili Çalışkan: “Hatay Özel Afet Bölgesi” İlan Edilmeli!”

SP, İGC ziyaretinde depremin en çok vurduğu il olan Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması için “Özel Afet Bölgesi” ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

SP Hatay Milletvekili Çalışkan: “Hatay Özel Afet Bölgesi” İlan Edilmeli!”

Gündem   A+a-

 
Saadet Partisi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde depremin en çok vurduğu il olan Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması için “Özel Afet Bölgesi” ilan edilmesi gerektiğini söyledi.
 
Deprem sonrasında çalışmaları yakından takip Ettiklerini ifade eden Milletvekili Çalışkan, “Maalesef çok üzgünüz Hatay’a hak ettiği hizmet verilmediğini düşünüyoruz. Hatay Medeniyetler şehridir, burada hükümetin çok acilen yerleşim yerlerini belirleyerek çalışmalara başlamalı burada halkın gidişini ve başka şehirlere yerleşmesini engellemek gerekiyor. Ama maalesef ki yetkililerin şuanda sadece yıkma gibi çalışmalarla uğraştıklarını görüyoruz” dedi.
 
Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İGC Başkanı Diyap Atar’a ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden Hatay Milletvekili Çalışkan, deprem sonrasında Hatay’ın ayağa kalkacağı projelerin yaşama geçilmesini de istedi.
 
Meclisin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesinde hemşerilerini dinleyen ve sorunlarına çözüm yolları ile alakalı girişimlerde bulunan Hatay milletvekili Necmetin Çalışkan, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet