Skip Navigation Links

Tosyalı Holding’den Güvercinli Parka konteyner çarşı…

İskenderun'da belirli noktalarda yapılan kontyner çarşıdan, eski bitpazarı ‘Güvercinli Park’ta da konteyner işyeri inşa edileceği bildirildi.

Tosyalı Holding’den Güvercinli Parka konteyner çarşı…

Gündem   A+a-

 Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde belirli noktalarda yapılan kontyner çarşıdan, eski bitpazarı ‘Güvercinli Park’ta da konteyner işyeri inşa edileceği bildirildi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ile birlikte eski Büyük Çarşı İşhanı arazisinde kurulan çarşı merkezinde hizmet vermeye başlayan esnaflarla bir araya geldi.
Beraberindekilerle esnafın sorunlarını, eksiklerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “El birliğiyle bu zor günleri de geride bırakarak şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Rabbim esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah” dedi
 
E91 Karayolu üzerinde eski Lunapark arazisinde de esnafa kalıcı iş merkezi kurulacağını duyuran Başkan Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding tarafından da Dört nolu Belediye Sosyal Tesisi ile Sağlıklı Yaşam (Güvercinli) Parkta da prefabrik iş merkezi kurulacağını duyurdu.
 
Büyükçarşı İş Hanının bulunduğu bu alanın, tüm altyapısı bitmiş bir şekilde birçok sektördeki esnafın hizmet vereceği bir çarşıya dönüştürdüklerinin altını çizen Milletvekili Abdulkadir Özel ise İskenderun’a yakışır bir çarşı kazandırıldığını, el birliğiyle şehri ayağa kaldıracaklarını söyledi.
 
Kaynak:iskenderun.org
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet