Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor Sezon Açılışını Yaptı

Türkiye Futbol Liglerine önemli isimler yetiştiren ve üretmeye devam eden Arsuz İlçesinin en büyük ve köklü takımı şanına yakışır bir sezon geçirmeyi

Arsuz Karaağaç Spor Sezon Açılışını Yaptı

Spor   A+a-

 
 
Türkiye Futbol Liglerine önemli isimler yetiştiren ve üretmeye devam eden Arsuz İlçesinin en büyük ve köklü takımı bölge halkını da temsilen şanına yakışır bir sezon geçirmeyi planlıyor.
 
Yıllardır takımını liglerde en üst seviyelerde tutmaya çalışan, her zaman tam destek veren ve hayatının bir parçası haline gelen Arsuz Karaağaçspor' un kulüp başkanı ve sembol ismi başarılı iş adamı Ruzkullah Yılmaz yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Bu yıl Süper amatör ligi ve alt yapıda her yıl olduğu gibi gıpta ile gösterilen kulüp görüntüsü vermeyi hedefliyoruz.
 
Yeni sezonda Teknik ekip olarak Önceki yıllarda Türkiye liglerine sayısız oyuncular yetiştirmiş Ayhan Sağıroğlu Hocamızı Kulüp Futbol Direktörü görevine getirmiş bulunmaktayız.
Arsuz Karaağaçspor Süper amatör takımımız için geçen yıllarda da kendi bünyemizde birlikte çalıştığımız Alt yapı gelişim sorumlumuz Ali Uyar hocamızı göreve layık görmüş bulunmaktayız.
Hocalarımıza ve takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.
 
Geçen sezon takımımıza etkili oyun oynatıp ligi iyi seviyede bitirmemizi sağlayan Genç hocamız Bülent Sağıroğlu'na verdiği hizmetlerden dolayı yönetim adına teşekkür ederim.
Temennimiz ilçe halkına layık futbol oynayıp, her zaman olduğu gibi Arsuz Karaağaçspor olarak en iyi seviyelere futbolcu yetiştirmek.
 
ARSUZ KARAAĞAÇ SPOR KULÜP FUTBOL DİREKTÖRÜ AYHAN SAĞIROĞLU AÇIKLAMA YAPTI
Yeni sezonda geçmiş yıllarda olduğu gibi Bölge gençlerimize deneyimlerinizi aktarıp, iyi yerlere getirmek için taşın altına elimizi koyduk ve her kategoride iyi futbol oynayan doğruları yapmaya çalışan takımlar hazırlamak en büyük hedefimiz. Tüm Oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.
 
ARSUZ KARAAĞAÇ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ALİ UYAR'DAN AÇIKLAMA
 
Bu sezon yetenekli gençlerimizin şans bulduğu, geçen yılki kadromuza katacağımız aramıza katılacak yeni transferlerimiz ile beraber oynadığı futbolla kendinden bahsettiren, Arsuz Karaağaç spor'un katıldığı ligde her daim hedefi olan bir kulüp olduğunu futbol kamuoyuna göstermek istiyoruz. Oyuncularımın en iyi seviyelere gelmesi için Teknik ekip olarak canla başla çalışıp, verdiğimiz emeğin halkını mutlaka alacağımıza inancımız tamdır.
Yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun. Lige katılacak takımlara başarılar diliyorum.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet