Skip Navigation Links

İbrahim Güzel: Defne’li Vatandaşlarımızla Omuz Omuzayız

Defne Belediyesi ve Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş. iş birliği ile toplamda 12 adet 69 m2 alana sahip prefabrik konutlar inşa edildi.

 İbrahim Güzel: Defne’li Vatandaşlarımızla Omuz Omuzayız

Yerel   A+a-

 İbrahim Güzel: Defne’li Vatandaşlarımızla Omuz Omuzayız
 
Defne Belediyesi ve Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş. iş birliği ile kentin 6 farklı mahallesinde toplamda 12 adet 69 m2 alana sahip prefabrik konutlar inşaa edildi.
 
Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin belirlediği kriterlere sahip olan Defneli 12 aile tespit edilerek yapılan yeni konutlara geçiş yaptılar. Evlerin yanısıra ilçemize 2 adet konteyner kütüphane ve 7 adet monitör yardımı da yapmışlardır.
 
6 Şubat asrın felaketiyle birlikte yara alan şehrimizi yeniden inşaa etmek için var güçleri ile çalıştığını ifade eden Başkan İbrahim Güzel: “Depremin ilk gününden itibaren halkımızla bir aradayız, yaşadığımız asrın felaketi geniş alanda kayıplarımıza yol açmış olmasına rağmen, ekiplerimizle saha çalışmalarımıza devam ettik. Gerek kurtarma ekipleri ile, gerek ilçemize yapmış oldukları desteklerden ötürü
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Aş. Ceo’su Erdoğan Şahin ve Kurumsal Planlama Genel Müdürü İrfan Sarıcı, Kurumsal planlama Müdürü Şebnem Erkazancı, ayrıca Avrupa Toyota yöneticilerine emeklerinden ve halkımıza sağladıkları yaşam alanından dolayı teşekkür ederim. “ dedi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet