Skip Navigation Links

İSTE, KOLOMBİYA’LI ÖĞRETİM ELEMANLARINI MİSAFİR ETTİ

İSTE Erasmus+ Programı kapsamında ortak olduğu Kolombiya Universidad Pontificia Bolivariana (UPB) öğretim elemanları İSTE’yi ziyaret etti.

İSTE, KOLOMBİYA’LI ÖĞRETİM ELEMANLARINI MİSAFİR ETTİ

Eğitim   A+a-

 İskenderun Tenik Üniversitesi’nin (İSTE) Erasmus+ Programı kapsamında hazırladığı projesi kapsamında ortak olduğu Kolombiya Universidad Pontificia Bolivariana (UPB) öğretim elemanları İSTE’yi ziyaret etti.
 
İskenderun Tenik Üniversitesi’nin (İSTE) Erasmus+ Programı kapsamında hazırladığı projesi kapsamında ortak olduğu Kolombiya Universidad Pontificia Bolivariana (UPB) öğretim elemanları İSTE’yi ziyaret etti. Misafir öğretim elemanları İSTE Merkez Kampüsünde ağırlandı. Öğretim elemanlarının ilk durağı İSTE Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü oldu. Burada Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Bostancıoğlu, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Bıçkı ve Proje sorumlusu Öğr. Gör. Murat Türkmenoğlu misafirler öğretim elemanlarını karşıladı ve 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremler sonrasında şehrimizin ve üniversitemizin genel durumu, eğitim-öğretim, akademik birimler hakkında bilgi aktardı. Devamında Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü personeli ve Erasmus+ KA107 Proje Sorumlusu Öğr. Gör. Murat Türkmenoğlu misafirlere şehrimizi ve üniversitemizi tanıtan bir sunum yaptı.
 
Ziyaretlerinin ikinci gününde İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Umur Korkut Sevim, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Volkan Akdoğan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem Karaaslan, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Demirci ile bir araya gelen UPB’li öğretim elemanları kendilerini, bölümlerini ve çalıştıkları alanları İSTE’li meslektaşlarına tanıtmış olup, İSTE Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim elemanları da elemanları kendilerini, bölümlerini ve çalıştıkları alanları tanıttı.
 
Misafir öğretim elemanları ile ortak akademik/bilimsel çalışmalar ve ortak proje geliştirme hususunda çalışmalar yapılması yönünde mutabık kaldıklarını ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzün hazırladığı proje kapsamında üniversitemize ziyaretler devam ediyor. Geliştirilen ikili ilişkilerin hem personelimizin hem de öğrencilerimizin yararlanacağı yeni değişim programı fırsatlarına imkan sunacağı kanaatindeyim. Ziyaretleri esnasında misafir öğretim elemanlarımızla ilgilenen mesai arkadaşlarıma şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet