Skip Navigation Links

“KADIN ELİ SEMT PAZARI” YENİDEN FAALİYETE BAŞLADI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, deprem sonrası yediden faaliyete başlayan ‘Kadın Eli Semt Pazarı’nı ilk gününde ziyaret etti.

 “KADIN ELİ SEMT PAZARI” YENİDEN FAALİYETE BAŞLADIWeb
TV

Arsuz   A+a-

Yaşanan deprem felaketlerini geride bırakarak toparlanma sürecine giren Arsuz Belediyesi, hem belediye hizmetlerini yerine getirmek için elinden geleni yerine getiriyor hem de sosyal belediyecilik anlayışıysa hareket ediyor. Deprem sonrası faaliyetine ara veren Kadın Eli Semt Pazarı yaşanılan büyük felaketlerin ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Karaağaç Semt Pazarı Alnında Perşembe günleri hizmet verecek pazarı, el emeği göz nuru ürünler dolduracak.
Depremin ardından nüfus yoğunluğu yaşadıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Yaşadığımız büyük felaketler, can kayıplarıyla maalesef kapanmaz yaralar açtı. Kayıplar, yaşanılan psikolojik bunalımlar elbette ki bizleri çok yıprattı. Ancak hayat her şeye rağmen devam ediyor. Deprem sonrasında tahmini nüfus olarak neredeyse üç katına gelmiş bir durum var. Nüfusumuzun üç katına belediye olarak hizmet vermek çok kolay değil. Bir yandan belediyenin asli görevi olan hizmetleri yerine getirmeye çalışırken diğer yandan sosyal belediyecilik anlayışımızı devam ettiriyoruz. Yaşanan depreme kadar karaağaç semt pazarı alanında faaliyetine devam eden kadın üreticilerimiz, depremle birlikte ara vermiş ve bugün yeniden faaliyete girmiştir. Her Perşembe günü aynı şekilde hizmet vermeye devam edecekler. Ben tekrardan kadın üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bir daha böylesi felaketleri yaşamamamızı temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı pazarımıza ve üreten kadınlarımıza destek olmaya davet ediyorum. Ayrıca Arsuz merkezimizde de pazarımızın yeniden, en kısa süre içinde açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 “KADIN ELİ SEMT PAZARI” YENİDEN FAALİYETE BAŞLADI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet