Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emniyet Eğitimleri Sone Erdi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri sona erdi.

Gündem   A+a-



 
Emniyet Eğitimleri Sone Erdi
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri sona erdi.
İskenderun belediye kültür sarayında 02-03-04 Ocak tarihleri arasında düzenlenen eğitim seminerlerinde emniyet personeline olay yerine giden ilk ekibin görevleri, polis
meslek etiği ve halkla ilişkiler, polisin silah ve zor kullanma yetkisi, genel zabıtanın temel trafik eğitimi gibi seminler verildi.
Emniyet Müdürü Selçuk Çolak emniyetin vatandaşın huzuru ve güvenliği için çalıştığını belirterek,”Bizler görev yaptığımız süre içerisinde çeşitli olaylarla karşı karşıya kaldık. Olayların aydınlatılması için olay yerine giden ekiplerin çalışması büyük önem arz etmektedir. Olay yerinde ki en ufak bir ipucu suçluların bulunmasında büyük önem taşır” dedi.
Çolak,”Bir ortamı terk eden bir kişinin orada bulunduğuna dair iz bırakmaması ya da o ortamdan bir şeyler alıp (üstünde)götürmemesi hemen hemen imkânsızıdır. Olay yeri incelemesi ile ilgili elde edeceğimiz en önemli şey maddi delillerdir. Bu deliller şüphelinin aleyhine dilsiz birer tanıktır. İnsan tanıkların varlığı bile onları yok edemez” şeklinde konuştu.
Düzenlenen seminere çok sayıda emniyet personeli katıldı.
Seminerlerin aralıksız bir şekilde süreceği bildirildi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş