Skip Navigation Links

BAŞKAN YAVUZ’UN GİRİŞİMLERİYLE KIRIKHAN’DA SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kırıkhan ilçesinde uzun zamandır yaşanan su sıkıntısı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un girişimleri ile çözüme kavuşuyor.

BAŞKAN YAVUZ’UN GİRİŞİMLERİYLE KIRIKHAN’DA SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan ilçesinde uzun zamandır yaşanan su sıkıntısı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un girişimleri ile çözüme kavuşuyor.
Hatay genelinde olduğu gibi Kırıkhan ilçesinde de baş gösteren su sıkıntısı Kırıkhan Belediyesi ve İller Bankası tarafından yapılan çalışma ile sona eriyor.
“Kırıkhan’a hiçbir katkı sağlamayan HBB, her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yaşadığı su sorununu çözüme kavuşturmadığını belirten Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz;
“Devlet’in imkanlarını milletimiz ile buluşturuyoruz. Bu su problemi HATSU’nun görevi olmasına rağmen Kırıkhan Belediyesi olarak İller Bankası’nın desteği ile 13 kilometrelik su hattını Kırıkhan’ a ulaştırıyoruz” dedi.
Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, İlçe Teşkilatı ve mahalle muhtarlarıyla çalışmanın yapıldığı şantiye alanında incelemelerde bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “İller Bankası'nın katkısı ile Kırıkhanımız'ın su sıkıntısını çözüyoruz.
12 kilometre'lik bir su hattını Yılanlı Mahallesi'nden alıp, Karataş Mahallesi'nde ki su depolarına bağlayacağız.
4 aylık olan ihale süremizin 1,5 ayı geçti. Allah kısmet ederse 2 ay gibi kısa bir süre de Kırıkhan bugünkü çektiğimiz su sıkıntısından bir nebze de olsa kurtulacak.
Hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye,Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet