Skip Navigation Links

Başkan Erdoğan’dan Akaryakıt Fiyatları ve Gabar Petrolü İle İlgili Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkeye dönüşü sırasında akaryakıtta ÖTV zammı ve Gabar petrolü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan’dan Akaryakıt Fiyatları ve Gabar Petrolü İle İlgili Açıklama

Gündem   A+a-

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Körfez ülkelerine yapılan ziyaretin ardından ülkeye dönüşü sırasında akaryakıtta ÖTV zammı ve Gabar petrolü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılacak artış için yıl sonunu işaret ederken,
“Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, akaryakıtta yapılan ÖTV zammı, Gabar’da keşfedilen petrol, Körfez ülkeleri ziyareti kapsamında yapılan anlaşmalarla ilgili önemli bilgiler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Gabar’daki petrolün vatandaşın cebine nasıl bir katkısı olacak?’ sorusuna da cevap verdi. İşte detaylar...
 
SORU: Dış politika boyutuna değiniyoruz ama ekonomik boyutu biraz daha merak ediyoruz efendim. Dubai ile imzalanan 50,7 milyar dolar zaten çok önemli, kamuoyunda konuşuluyor. Suudi Arabistan ve Katar boyutuyla ilgili verebileceğiniz bir rakam söz konusu olabilir mi? Öte yandan biraz daha ayrıntısını rica edebilir miyiz? Çünkü DEİK Başkanı, bu ziyaret öncesinde ön temasların gerçekleştirildiğini aktarırken üçüncü ülkelerin de yatırım hedefi olabileceğini ifade etmişti, özellikle Afrika’yı vurgulayarak. Biraz daha siz bilgilendirebilirseniz seviniriz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet