Skip Navigation Links

BAŞKAN ERYILMAZ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN KOLLARI SIVADI.

BAŞKAN ERYILMAZ DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNE KATKI SUNMAK İÇİN KOLLARI SIVADI.

 BAŞKAN ERYILMAZ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN KOLLARI SIVADI.

Yerel   A+a-

 BAŞKAN ERYILMAZ DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNE KATKI SUNMAK İÇİN KOLLARI SIVADI.
 
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Adnan Polat Vakfı ve Koruncuk Vakfı yetkilileri ile birlikte depremzede kız çocuklarının eğitimlerine katkı sunmak amacıyla ön görüşme gerçekleştirdiler.
 
Deniz Mahallesi’nde bulunan Samandağ Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede ortaokul ve lise öğrencisi depremzede kız çocuklarının eğitim masraflarının karşılanması ile ilgili hazırlanan projenin tanıtımı yapıldı.
 
Projeden faydalanmak isteyen vatandaşlara daha ayrıntılı bilgi vermek için Pazartesi günü saat 11:00’ de Deniz Mahallesindeki belediye binasında detaylı bilgilendirme yapılacak.
 
Deprem sonrası eğitim ile ilgili ilçede yaşanan sıkıntılara sık sık değinen ve bu sorunların çözümü için yoğun çaba sarf eden Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Deprem ile birlikte ilçemizde ciddi sıkıntılar yaşadığımız eğitim ile ilgili Adnan Polat Vakfı ve Koruncuk Vakfı yetkilileri ile birlikte dez avantajlı depremzede kız çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak amacıyla hazırladıkları proje için bir araya geldik.
 
İzmir’de Atatürkçü ilerici bir vakıf olan Koruncuk Vakfına ait yatılı okulda okumak isteyen Ortaokul ve Lise öğrencilerine üniversiteye kadar tüm eğitim masraflarını karşılamak suretiyle kız öğrencilerimize sahip çıkacaklar.
 
Çocuklarını yatılı okula göndermek isteyen depremzede vatandaşlarımıza daha ayrıntılı bilgi vermek için Pazartesi günü saat 11:00’ de Deniz Mahallesindeki belediye binamızda bilgilendirme yapılacaktır.
 
Depremzede vatandaşlarımızın sorunlarına ciddi anlamda katkı sunan Adnan Polat Vakfı ve Koruncuk Vakfına çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet